Background left Background right

Padelbaan huren in Amsterdam

Een kunstig potje padel in onze hoofdstad

Amsterdam, een stad van wereld proportie

Amsterdam, onze prachtige hoofdstad, internationaal trots en een hemel op aarde voor sporters op zoek naar actie. Amsterdam telt ruim 872.000 inwoners en is daarmee ook de grootste gemeente van ons prachtige kikkerlandje. Onze hoofdstad kreeg in 1300 officieel stadsrechten en vanaf daar is het balletje gaan rollen. Amsterdam heeft handel in haar bloed, de stad was in de Gouden Eeuw een van de belangrijkste haven- en handelssteden ter wereld! Reizigers en zakenmannen van over de hele wereld kwamen naar Amsterdam om daar handel te drijven, Amsterdam is al eeuwen een symbool voor Nederland. De historische driemasters en dure specerijen hebben de basis gelegd voor een stad waar een team een taak een zeer belangrijke vuistregel is. Of je nou kijkt naar het legioen van de Godenzonen van Ajax, het plaatselijke sportveldje om de hoek, of de buurtsuper op de Jordaan, in Amsterdam staat iedereen voor elkaar klaar. 
 

Waar geschiedenis geschreven wordt waar je bij staat

Amsterdam staat natuurlijk voornamelijk bekend als de stad van de legendarische voetbalclub Ajax. Ajax heeft zowel op nationaal als op internationaal niveau al vele successen behaald. Ze hebben maar liefst 35 keer de landstitel gepakt, 20 keer de KNVB beker binnengesleept en 4 keer de Champions League gewonnen! Dat zijn prestaties die niemand kan wissen uit de geschiedenisboeken. Maar Ajax is niet het enige symbool van Amsterdam, de kunst en cultuur van Nederland gaat vanuit Amsterdam de hele wereld over. De vele museums, de historische gebouwen en de legendarische verhalen laten de wereld zien wat voor pracht stad Amsterdam nou eigenlijk is. Wist je dat er maar liefst 207 van Gogh-schilderijen een thuisbasis hebben in Amsterdam? Of dat er maar liefst 165 grachten met een lengte van 75km door Amsterdam liggen? Kortom; Amsterdam is een stad met vele geheimen en legendes, een stad van sport goden en een stad waar elke dag geschiedenis wordt geschreven. 
 

Padel, een revolutionaire sport, in een revolutionaire stad

Een moderne stad zoals Amsterdam weet natuurlijk alle hypes en trends binnen de sportwereld te volgen, zo ook het razendsnelle padel. Padel is een vrij nieuwe sport die in een ongekend tempo de wereld overneemt, de sport is mix van tennis en squash die gespeeld wordt door 2 of 4 personen, enkel of dubbel spel. Het grootste verschil met tennis is dat je bij padel de muren om het speelveld mag gebruiken om je tegenstander te slim af te zijn. Padel is snel, tactisch en zeer competitief. Padel is een sport die sporters van ieder formaat samenbrengt. In Amsterdam zitten maar liefst 9 padel verenigingen die jou kennis kunnen laten maken met deze revolutionaire sport. Een van die top verenigingen is Peakz Padel, met maar liefst 4 padel locaties binnen Amsterdam weet je zeker dat er altijd een plekje vrij is voor jou en je padel maatjes. Bij Peakz Padel is het buiten vrij spelen ook mogelijk om padel les te nemen, zowel privé als groepslessen. De lessen worden gegeven door ervaren trainers die jou alle kneepjes van het vak kunnen leren zodat jij misschien wel de volgende padel kampioen van Amsterdam wordt. En als Peakz Padel niet jouw vereniging is, zijn er nog 8 andere top verenigingen die jouw padel ervaring naar een hoger niveau kunnen tillen. Wat je padel dromen ook zijn, bij padelbaan.com is er altijd een padelbaan voor jou vrij!
 

Alle locaties in Amsterdam

Padel in Amsterdam